Tietoa yhdistyksestä

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS MAANANTAINA 28.10. 2019 KELLO 18.00 JÄRJESTÖTALO KOLOMONEN.

Sääminki-seura ry:n syyskokous pidettiin maanantaina 28.10. 2019 järjestötalo Kolomosen neuvotteluhuoneessa. Paikalla kokouksessa oli parikymmentä yhdistyksen jäsentä.

Puheenjohtajana valittiin jatkamaan Jukka Nokelainen.

Hallituksen jäseniksi valittiin: Pekka Turtiainen, Maire Makkonen, Anita Piikkilä, Kari Leinonen, Ilpo Kiema ja Veikko Mikkonen.

Hallituksen varajäseniksi valittiin: Vesa Luukkonen, Aila Korhonen, Jukka Kokkonen ja Raili Häkkinen ( varajäsenet osallistuvat aktiivisesti hallitustyöhön).

Toiminnantarkastajaksi valittiin Jorma Marjokorpi ja hänen varalleen Ilmari Kosonen.

Jäsenmaksut on 2020 henkilöjäsen 20 €, yhdistys 50 € , yritys 100 € sekä uutena perhejäsenmaksu samassa taloudessa asuvilta 30 €. Ainaisjäsenmaksu on kymmenen (10) vuoden jäsenmaksun suorittaminen.

Toimintasuunnitelma 2020 luettavissa tästä.