Tuotteet

Ylpeänä kannamme rintapielessämme Säämingin vaakunamallilla tehtyä emaloitua, metallista rintapinssiä, joka kertoo juuristamme Säämingissä.

Hinta 5 €/ kpl + mahdolliset postituskulut.

Tilaus alla olevalla kaavakkella. Lasku tulee sähköpostilla.

Tilaan Sääminki-seura ry:n rintapinssin hintaan 5 € + postituskulut.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Säämingin viirin tilauslomake

Sääminki - isännän viiri

Sääminki- seura ry myy Säämingin isännän viiriä.

Myynnistä vastaava Sääminki- seura ry kertoo, että isännänviiri on mainio, arkinen tapa liputtaa omakotitalossa ja kesämökillä.

Isännänviirin liehuminen lippusalossa on viesti tulijalle siitä, että isäntäväki on kotosalla.

Isännänviiriähän ei myöskään tarvitse ottaa yöksi pois salosta, Sääminki- seura ry muistuttaa.

Aika ajoin on hyvä tarkistaa onko vanha isännänviiri pahasti rispaantunut. Jos on, se kannattaa vaihtaa uuteen.

Tilaan Säämingin viirin lipputankoon, joka toimitetaan pikimmiten annettuun osoitteeseen. Savonlinnan keskustan lähiympäristöön toimitamme viirin kotiovelle.

10-11 metriseen tankoon hintaan 65 €  + mahdolliset postikulut

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.